top of page
Search

SpeakBook Türkçe

Kendisi de bir MND/ALS hastası olan Patrick, bu tanının iletişim alanındaki etkisinin farkına vardı ve bu tanıdaki kişiler için ucuz ve kullanımı kolay bir iletişim yöntemi hazırlamak için yola koyuldu.


Speakbook, kendi mesajlarınızla doldurduğunuz bir iletişim kitabı için bir şablondur. Ayrıca bir alfabe grafiğine erişim sağlar. Başlangıçta MND düşünülerek geliştirilmiş olsa da, Speakbook okuryazar olan ve gözleriyle erişebilecekleri bir iletişim aracı gerektiren herkes için yararlı olabilir.


Patrick, üzücü bir şekilde vefat ettikten sonra, ACE ailesiyle birlikte Speakbook'ları herkesin kullanımına açmak ve diğerlerini bu sistemi uyarlayıp kişiselleştirmeye ve ardından bunları başkalarıyla paylaşmaya teşvik etmek için çalışıyor.


SpeakBook - Konuşmakitabı, konuşamayan ve ellerini veya kollarını kullanmada zorluk çeken, ancak gözlerinin kullanımını koruyan insanlar için sözel olmayan bir iletişim aracıdır. Bu basım, okuma ve yazma bilen kişiler içindir.


Türkçe versiyonunu PDF olarak indirmek için blog'un 'shop' kısmına tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda SpeakBook'un ACE sayfasını ziyaret edip farklı dil ve versiyonlarına da ulaşabilirsiniz.



Türkçe versiyonu için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:







108 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page